Nova etapa de les Set Edats

Encetem una nova refundació de Les Set Edats. Aquest blog, nascut fa més de cinc anys, ha anat fent-se de manera més o menys aleatòria. Amb la nova refundació, caldria explicar de nou això del nom de les Set Edats. La primera edat és la de l’Univers sense la Terra, espai temporal que dura uns 10.000 milions d’anys. La segona edat és la de Terra sense Vida, espai temporal que dura potser no pas més de 500 milions d’anys. La tercera edat és la de la Vida sense Animalitat, la qual pot durar uns 3.000 milions d’anys. La quarta edat és la de l’Animalitat sense Intel·ligència, la qual podríem fer durar uns 1.000 milions d’anys. La cinquena edat és la de la Intel·ligència sense Civilització, que dura uns 5 milions d’anys. La sisena edat és la de la Civilització que podríem fer durar uns 8.000 anys. Quant a la setena edat, seria la que s’ho juga tot. O la Civilització es fon amb la primera edat per les bones, o ho fa per les males.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada