50è aniversari del primer vol tripulat: Iuri Gagarin i el Vostok 1

Cosmonàutica: El 12 d’abril del 1961, Iuri Gagarin esdevenia la primera persona en viatjar a l’espai i, a més, en fer la primera òrbita al voltant del nostre planeta. La Vostok 1 (Orient 1) es va limitar a fer una sola òrbita. Des del llançament a l’aterratge, el vol va durar 108 minuts. Gagarin havia saltat abans de la nau, a uns 7 km d’alçada, i va trigar 10 minuts des de l’ejecció per tocar terra.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 50è aniversari del primer vol tripulat: Iuri Gagarin i el Vostok 1

  1. Vaig tenir sort perquè vaig néixer en un país amb aquest home llegendari, i és realment genial, ja que Gagarin va donar origen a tot el que la humanitat té ara en l’espai, entre Iuri era un home bo, amable, amb un somriure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada