Juan Ignacio Cirac: Un manresà per al Premi Nobel de Física?

El nom de Cirac sona aquests dies en les travesses sobre els possibles guardonats amb el Nobel de Física d’enguany. Cirac, de 44 anys, és un dels noms més destacats i coneguts pel gran públic sobre la recerca bàsica en informàtica quàntica, és a dir l’aplicació de la física quàntica al tractament de la informació (desenvolupament de computadores, etc.). No hi ha pas dubte que la seva candidatura ja ha estat formulada en altres ocasions, gairebé sempre en combinació amb Peter Zoller.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada