Cràters en mig del bosc: record de la Segona Guerra Mundial

El bosc que queda entre els termes municipals de Giessen i Linden, en l’antiga província d’Oberhessen (Hessen, Alemanya) rep en el seu sector central el nom de Bergwerkswald, que vol dir el bosc de la mina. L’activitat minera cessà completament a partir del 1952. Durant la guerra, doncs, era objectiu militar, com també ho eren les instal·lacions de la Luftwaffe situades en un altre indret del terme municipal de Giessen. El mateix nucli urbà de Giessen fou arrassat en els bombardejos de finals de 1944. En el bosc encara hom troba alguns dels considerables cràters generats per aquelles explosions. Lentament i progressivament, els més petits queden recoberts per l’erosió. Però els més grans, quan ja han passat gairebé set dècades encara hi resten.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada