El jurat del Premi Internacional Ramon Llull reconeix la tasca de Denise Boyer en l’actual catalanística parisenca

Denise Boyer ha estat guardonada amb el Premi Internacional Ramon Llull, que atorguen conjuntament l’Institut Ramon Llull i la Fundació del Congrés de Cultura Catalana (FCCC). Boyer és membre del Séminaire d’Études Catalanes i dirigeix el Centre d’études catalanes de la Sorbona. La jornada anual que organitza el Seminari es recull després en la revista Catalonia. Es va doctorar en el 1994 amb una tesi sobre l’obra poètica de Salvador Espriu, i des de llavors ha publicat estudis al voltant de poetes catalans contemporanis, especialment de Narcís Comadira.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada