Miquel Bauça i una recomanació transhumanista (I)

Ens diu Bauçà: "L’envelliment no és culpa del cervell: és la resta del cos que el mata". Òbviament, però, el cervell és part del cos, i envelleix. Però Bauçà es refereix a la ment, la qual, ben mirat, també envelleix i es deteriora (en ésser una propietat emergent del cervell). Així és com hem de continuar a llegir: "Cal eliminar el cos o substituir-lo per un mecanisme no tan predisposat a equivocar-se". Aquesta és la recomanació històrica dels transhumanistes: transcendir la humanitat carnal.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada