El Monstre de Montauk

És la serp d’aquest estiu a Nova York i a Nord-amèrica en general. Després de primers testimonis que parlaven, des del 17 de juliol, d’un cadàver en avançat estat de descomposició (prou avançat perquè ningú no gosés de dir-ne l’espècie, el gènere, la família o, àdhuc, la classe) el 30 de juliol es van publicar fotografies com aquesta:

 

 

 

 

 

 

El problema és que l’especimen ha desaparegut d’ençà de llavors, i ningú no sap ben bé on para.

Així que, per exemple, en Darren Naish (Tetrapod Zoology) ha de basar-se en conjectures tafonòmiques per dir-ne quelcom. No obstant la difícil identificació en aquestes circumstàncies, la idea d’un ós rentador (Procyon lotor) és la més plausible.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada