Una espora de coberta de titani i vanadi?

Des de fa unes setmanes, l’equip de Milton Wainwright del Buckhingham Centre for Astrobiology (BCAB) fa circular imatges i articles en revistes informals sobre una mena d’espora de coberta metàl·lica (aliatge de titani i vanadi) que contindria en l’interior un líquid d’aparença biològica. L’espora forma part de materials estratosfèrics recollits per aquest grup de recerca. Veurem quins detalls ens ofereix Wainwright en les properes setmanes sobre el particular. El més probable és que quedi en no res, o que ja no pugui fer-se una anàlisi mínimament acceptable del líquid que contenia aquesta suposada espora metàl·lica. Wainwright hipotetitza que podria tractar-se d’una espora d’origen al·lienígena, potser artificial i tot.

Aquesta entrada ha esta publicada en 2. La Terra. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada