L’impacte del mòdul Centaure de la missió LCROSS de la NASA en directe

Avui divendres 9 d’octubre, devers dos quarts de dues (hora central europea) tindrà lloc l’impacte del mòdul Centaure en una localitat propera al pol sud Lunar. La intenció és analitzar des del mòdul orbital LCROSS el material lunar ejectat pel Centaure, amb la vista posada especialment en una reavaluació del contingut d’aigua del regolit lunar en una latitud tan extrema. Podem seguir l’impacte en directe.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada